Rask levering God kvalitet

Salong og butikk

Frisør i Stockholm, spesialist på hårforlengelser, hårforlengelser og parykker!

Vi bruker bare vårt eget hår, Fairwithhair Luxury Hairextensions, slik at vi garanterer den beste kvaliteten på hårforlengelsen eller hårtykkelsen, og jobber med å sy løs hår, veving, keratinvoks, klip og tape . Vårt mål er å tilby flotte hårforlengelser, og du kan kjøpe en fantastisk ekte hårforlengelse i Stockholm som begge varer og gir deg den naturlige, rike og eksklusive følelsen.

I tillegg til å være en komplett hårbutikk i Stockholm, kan du også bestille en avtale for en gratis konsultasjon innen hårforlengelser, parykker og hårpleie. Vi føler at dette er den beste måten å gå gjennom ulike ekte hårhår i fred og ro sammen og komme opp med hvilket ekte hår som passer deg, håret ditt og hvordan du vil ha det.

Vi er stolte over å være nesten det eneste håret i Stockholm som tilbyr delvis betaling for alle kjøp og tjenester direkte i frisørsalongen. Du som kunde kan velge å betale med faktura, delvis betaling, kontanter eller kort. Vi vil at det skal være enkelt og økonomisk å handle hos oss.

Du kan enkelt bestille en gratis konsultasjon her  Bestill tid eller ved å ringe 0764159000, velkommen!

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

30 artiklar

per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

30 artiklar

per sida

Frisør i Stockholm, spesialist i hårforlengelser.

Vi er den største i Sverige på hårforlengelser, hårforlengelser og keratinbehandlinger, og vi er også Wella's spesialistsalong for hårfarging.

Vi bruker bare vårt eget hår, Fairwithhair Luxury Hairextensions, slik at vi garanterer den beste kvaliteten på hårforlengelsen eller hårtykkelsen, og arbeider med å sy løs hår, veving, keratinvoks, klip og tape. strong>

Den avslappede og profesjonelle ånden i Fairwithhairs frisørsalong i Stockholm diskuteres og tiltrekker seg folk fra hele Sverige for å besøke oss. Vi opprettholder høy kvalitet på arbeidet vårt og miljøet inviterer mange til å bli en ekstra stund etter behandlingen eller å komme forbi på et spontant besøk. Så vær ikke overrasket hvis du kommer over en kjent skuespillerinne, artist eller en snakkesalig blogger, som henger i chile-hjørnet.

Våre frisører har ekstremt lang erfaring med hårforlengelser, og vi har gjort oss kjent i Stockholm og i resten av landet for våre svært rimelige hårforlengelser og hårtykkere. Vi har utført hairextensions i over 10 år, og det er få salonger som kan måle opp til vår kunnskap og kompetanse.