BEY falske øyevipper 3D Mink

Ingen er perfekte, men vippene dine kan være! Bey 3D Mink falske øyevipper er en håndlaget falske øyevipper av høy kvalitet som passer til enhver anledning. Jakten på de perfekte vippene er over, disse falske vippene tar vippespillet ditt til neste nivå.

Vippene er laget av 3D Mink av høyeste kvalitet, kan brukes opptil 30 ganger med god pleie.

140,71 NKr
Tillgängligt: I lager
SKU
sat01
HANDLA NU & BETALA SENARE

Ingen er perfekte, men vippene dine kan være! Bey falske øyevipper er en håndlaget falske øyevipper av høy kvalitet som passer til enhver anledning. Falske øyevipper har en luftig, elegant og mobil design og er enkle å påføre. Vippene kan brukes på nytt opptil 30 ganger med god pleie.

Materiale: 3D Mink

Lengde:

Slik bruker du falske øyevipper:

Vær forsiktig så du ikke får vippelim i øynene. Hvis dette skjer, skyll øynene umiddelbart.

  1. Dannelse av falske øyevipper. Juster formen på kanten til dine egne øyne. Noen ganger må vippene trimmes slik at de passer bedre på øynene dine.
  2. Påfør limet. Påfør lim på bunnen av øyevippene, og legg det deretter på din egen vippelinje. Husk å ikke bruke for mye lim, og la limet bli litt klissete før du legger på de falske øyevippene.
  3. Påføring av falske øyevipper. Legg nå falske øyevipper med lim på midten av din egen vippelinje, og trykk deretter forsiktig ned sidene slik at de fester seg i hele lengden på din egen vippelinje. Hold så frynsen en stund, slik at limet rekker å tørke. Bruk pinsett for enklere og mer presis påføring. Påfør Eyeliner ved vippekanten om nødvendig.

Fjerning av falske øyevipper:

Når det er på tide å fjerne falske øyevipper, er det viktig at du gjør dette nøye for å beskytte både dine egne vipper og falske øyevipper.

  1. Fjern de falske øyevippene forsiktig ved å trekke sakte i vippebåndet i basen falske øyenvipper. Trekk aldri falske øyevipper raskt for å forhindre at dine egne vipper trekkes sammen.
  2. Noen ganger kan limrester følge og holde seg til vippene. Fjern disse forsiktig med en ren vippebørste eller pinsett for å fjerne limrester. Hvis dette gjøres for raskt, kan minkhåret på vippene følge og ødelegge vippene. Ikke sug vippene, da dette vil ødelegge vippene.
  3. Sett deretter de falske øyevippene tilbake i Fairwithlashes-pakken, for å beskytte dem til de brukes igjen.

Å ta godt vare på Fairwithlashes 3D Mink-vippene er avgjørende for at de skal kunne brukes på nytt. Hvis du tar vare på Fairwithlashes, kan du bruke dem omtrent 20-30 ganger.

Jakten på de perfekte falske øyevippene er over, disse falske øyevippene vil ta vippespillet ditt til neste nivå. Bestill dine falske øyevipper online, vi har rask levering!


Mer information
Kvalité & Garanti

 

Svenska: Kan återanvändas upp 30 gånger vid god skötsel

 

English : Can be reused up to 30 times with good care

 

Norsk: Kan brukes på nytt 30 ganger med god pleie

 

Dansk: Kan genbruges 30 gange med god pleje

 

Suomalainen: Voidaan käyttää uudelleen 30 kertaa hyvällä hoidolla

 

Deutsche: Kann bei guter Pflege 30 Mal wiederverwendet werden

Farge Svart
Length 70cm
Private Product Nej
Lace size 5
Lace color Hd
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!