Gullblonde lace parykk Varmebestandig

Gullblonde lace parykk av høy kvalitet - rett parykk Syntetisk fiberhår

En rett Lace parykk passer for deg som vil ha en rimelig naturlig parykk. Parykken er laget av et syntetisk varmebestandig materiale som både ser ut og føles litt som ekte hår.

Siden det er en lace parykk som er håndknyttet rundt hårfestet, gir parykken et inntrykk hvor det ser ut som hårene vokser fra ditt eget hode.

1 132,28 NKr
Tillgängligt: I lager
SKU
slace-peruk-41
HANDLA NU & BETALA SENARE

Gullblonde lace parykk av høy kvalitet - Straight Parykk Synthetic Fiber Hair

Rett Lace parykk er laget av et syntetisk varmebestandig materiale som ligner på ekte hår. Passer for deg som vil ha en naturlig parykk. Lace betyr at parykken har et hudlignende blondemateriale rundt hårfestet der den er håndlaget knute for knute. Dette gir et naturlig inntrykk der det ser ut som hårene vokser fra din egen bunn.

Stil: Gullblond lace parykk, rett hårforlengelse

Lengde: 18 tommer = 45 cm

Størrelse: En størrelse medium, passer alle

Frisyre: Nettet du former etter din egen hårfeste ved å klippe og forme det. Du kan også klippe nøyaktig frisyren du ønsker hos frisøren din eller beholde parykkens naturlige frisyre.

Kvalitet: Varmebestandig syntetisk fiber varmebestandig opp til 190 C. Rimelig syntetisk hår.

Lace parykk betyr at de ytre delene av lace parykken (dvs. det som normalt sees på pannen, templene, rundt ørene osv.) Er håndknyttet på et tynt kniplingnett. Denne delen av lace parykken gjør selve parykken knapt synlig eller filt, og den gir en luftig og behagelig følelse når den puster godt gjennom det fine nettet. Baksiden av parykken er maskinsydd, i en luftig og hul utforming. I nakken har Front Lace parykk justerbare spenner som er sydd på.

Bestill din rette lace parykk online, vi har rask levering på lace parykker.

Mer information
Farge Blond
Length 45cm
Leverans Frakt 1-2 dagar
Kvalité & Hållbarhet Syntetisk 0-6 månader
Garanti 14 dagars ångerrätt
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!