Premium Deep Wave Front Lace Parykk

Premium Deep Wave Front Lace Parykk 1 5 5 1

Unn deg en parykk laget av ekte menneskehår. Å velge en parykk med ekte hår er et mye bedre valg enn en parykk av syntetisk hår. En parykk av ekte hår gir deg et naturlig utseende og håret faller vakkert akkurat som om det var ditt eget hår.

En laceparykk med ekte hår kan styles akkurat som vanlig hår, fordi lace betyr at det er håndlaget knute for knute, så det ser ut som om håret vokser ut av din egen hodebunn. Resultatet er - et vakkert, fullt og naturlig hår i den stilen du foretrekker!

As low as 8 490,00 NKr
Tillgängligt: I lager
SKU
78
HANDLA NU & BETALA SENARE

Ekte håndlaget Deep Wave Front lace parykk ekte hår.

Unn deg en parykk laget av ekte menneskehår. Å velge en parykk med ekte hår er et mye bedre valg enn en parykk av syntetisk hår. En parykk av ekte hår gir deg et naturlig utseende og håret faller vakkert akkurat som om det var ditt eget hår.

En laceparykk med ekte hår kan styles akkurat som vanlig hår, fordi lace betyr at det er håndlaget knute for knute, så det ser ut som om håret vokser ut av din egen hodebunn. Resultatet er - et vakkert, fullt og naturlig hår i den stilen du foretrekker!

 

Tekstur: Deep Wave hår

Lace: Det er viktig å forstå at lace er et delikat stoff. Jo tynnere kniplinger, jo mindre kan folk se at du har på deg en parykk. Lace trenger veldig god omsorg

Kvalitet: Premium Remy løs hår av høy kvalitet som kan vare opptil 1-2 år, hvis det tas vare på godt. Det løse håret kan være farget, flatt, krøllet og stylet etter ønske. På grunn av dette er Premium Lace Parykk Hair et av de mest populære parykkalternativene.

Størrelse: Én størrelse, passer de fleste.

Form hårfestet: Form masken etter din egen hårfeste og klipp den deretter til nettet slik at den stemmer overens med hvor din naturlige hårfeste er / har vært.

Frisyre: Klipp nøyaktig frisyren du ønsker hos frisøren din, eller hold parykkens naturlige frisyre.

Babyhår: Parykken har babyhår som ser mer naturlig ut for hårfestet

 

En front lace parykk av ekte hår skiller seg fra en vanlig parykk ved at de ytre delene av lace parykken (dvs. det som normalt sees i pannen, templene, rundt ørene osv.) Er håndknyttet på et tynt snørnet.

Denne delen av lace parykken gjør at parykken ser veldig naturlig ut og føles neppe ettersom den er veldig luftig, behagelig og puster godt gjennom det fine nettet.

Baksiden av parykken er maskinsydd. I nakken har Front Lace-parykken også justerbare spenner som er sydd inn i nettet, noe som gjør at du selv kan justere størrelsen på parykken. Lace parykken er utrolig fleksibel, og du kan enkelt style den til frisyren du ønsker for øyeblikket.

 

Styling av Deep Wave Front lace parykk:

Premium Lace Parykk består av 100% ekte hår, på grunn av den høye kvaliteten på håret, kan håret farges, blekes, klippes og styles etter ønske, og håret kan tas vare på akkurat som det vanlige håret ditt. Det er imidlertid viktig å alltid bruke et varmeskjold når du flater, krøller eller blåser tørt av det løse håret for å redusere slitasje og for å sikre at håret beholder kvaliteten og glansen så lenge som mulig. Vær imidlertid forsiktig med bunnen av snørnet når du kammer og styler håret ditt, da knutene er håndlagde og delikate.

Bruk alltid lav varme på stylingverktøy, det vil bidra til å opprettholde den høye kvaliteten på håret. Hårdelen bør børstes daglig, men ikke for tungt, siden håret ikke vokser tilbake som ditt eget hår. Tangles bør være forsiktig uprøvet. Bruk en hårbørste tilpasset hårforlengelser. Bruk milde stylingprodukter mens du styler og jobber med håret ditt. Unngå:

 • For å kamme lace parykken mens den fremdeles er våt
 • For å kamme hardt og trekke i snøret
 • For å bruke veldig fete, tørre eller fete produkter
 • Fjerning av lim / tape som fester parykken til hårfestet raskt og aggressivt
 • Brukes til varmt vann når du vasker
 • Å farge eller bleke i for mye. Vi har ingen garantier for slikt.
 • Riper på lacedelen.
 • Merk! Husk at håret er mye mer utsatt for bruk når det er fuktig enn når det er tørt. Ikke smal håret ditt, da dette slites enormt. En hårforlengelse trenger ikke å vaskes veldig ofte, da den ikke blir naturlig fet som ditt eget hår, og dermed øker levetiden betydelig.

 

Pleie råd fra Deep Wave Front lace parykk:

En frontparykk har en god pleie for å holde seg slank og frisk i en lengre periode. Bruk våre anbefalte hårpleieprodukter til hårforlengelser for å sikre best mulig pleie og kvalitet på parykken din. Vi kan ikke garantere kvaliteten på hårforlengelser når du bruker andre hårpleieprodukter som ikke er kompatible med hårforlengelsene våre. Bruk også et fuktighetsgivende serum og arganolje som holder håret mykt anbefales, samt en tilpasset børste for hårforlengelser for å unngå unødvendige floker og slitasje på hårforlengelsene dine.

Med riktig pleie og omsorg kan du bruke Front lace parykk i lang tid. Vi selger bare 100% ekte løs hår, slik at du kan vaske og style håret ditt akkurat som om det var ditt eget hår. Du kan også farge det, men så anbefaler vi at du gjør det i en salong med erfaring med hårforlengelser. Husk også at alle typer behandlingsslitasje på hårforlengelsene, så jo mindre du behandler håret, jo bedre blir det.

Siden parykken er håndknyttet strand for tråd, og håndlagde hårdeler trenger veldig god pleie for ikke å falle. Det er viktig å forstå at lace er et delikat stoff. Jo tynnere kniplinger, desto mindre kan folk se at du har på deg en hårbit.

 

Vask din Deep Wave Lace parykk:

 1. Børst alltid forsiktig før du vasker uten å riste bunnen av hårdelen.
 2. Bruk vann fra springen som er omtrent 40 grader varm for å fukte håret ditt. Distribuer deretter sjampo i egne hender og gni den lett i håret uten å flette det sammen. Vri aldri parykken under vask. Skyll deretter sjenerøst.
 3. Påfør deretter pakking på samme måte som sjampo, skyll og gjenta med balsam.
 4. La det tørke på et parykkstativ.
 5. Vi anbefaler Kis Kappers hårpleie for ekte hår når du vasker.