20% RABATT

Använd kis Rabattkod i kassan

RABATTEN GÄLLER KIS HÅRVÅRD & STYLING!

* Vi har garanti på Luxury hår vid köp av Kis!

Luxury Rett Lace Closure

Luxury Rett Lace Closure 1 5 5 1

Med Fairwithhair Straight Lace Closures kan du enkelt oppnå et naturlig og luksuriøst resultat og med høyeste kvalitet. En Lace Closure  gir deg en naturlig hodebunn og hårfestet, siden det ser ut som hårstråene kommer rett ut av hodebunnen.

Fairwithhair Lace closures er laget av 100% ekte Remy menneskehår av høy kvalitet og er valget for de som stiller høye krav til kvalitet. Bestill din Lace Closure  i dag og opplev følelsen og forskjellen med god hårforlengelse!

As low as 1 321,14 NKr
Finns i lager för omgående leverans
SKU
555

Luxury rett Lace Closure

En hårforlengelse med en Lace Closure  ser veldig naturlig ut fordi blondelukningen er håndlaget knute for knute, noe som gir en illusjon om at håret kommer ut direkte fra hodebunnen. En Lace Closure  brukes til å lukke hårforlengelsen i pannen og er også et flott verktøy for de som ønsker å skjule en skallet flekk på hodet, har problemer med skallede flekker, tynn hårfestet og er en måte å beskytte og la din egen håret under lukkingen hviler en stund.

Alt hår som brukes i Fairwithhair Lace Closures, er 100% ekte menneskehår av høy kvalitet. Håret er også ubehandlet, slik at du kan bleke og farge Lace-lukkingen til den fargen du ønsker. Hårforlengelsen kan flates, krølles og styles etter ønske, og når du vasker, kommer hårforlengelsen alltid tilbake til sin opprinnelige form, dvs. rett, bølget, krøllete eller krusete igjen.

 

Struktur: Rett hår

Kvalitet: Tangle-free, kan farges. Hårforlengelsen er 100% ekte Remy-hår

 

Omsorgsråd Lace Closure :

Det er viktig å alltid bruke varmeskjold når du flater, krøller eller tørker håret for å redusere slitasje og for å sikre at håret beholder kvaliteten og glansen så lenge som mulig. Og vær forsiktig med bunnen av Lace Closure snettet når du kammerer og styler håret ditt, siden knutene er håndlagde og delikate. Vi har ingen garanti for hvor lenge en Lace Closure  varer. Ta derfor godt vare på det.

Bruk alltid lav varme på stylingsverktøy, da dette vil bidra til å opprettholde hårkvaliteten. En Lace Closure  bør børstes daglig, men ikke for tungt, ettersom håret ikke vokser tilbake som ditt eget hår. Fliser bør håndteres forsiktig for ikke å skade håret. Bruk en hårbørste laget for hårforlengelser. Bruk milde stylingprodukter mens du styler og jobber med håret ditt. Du kan deretter avslutte med en hardere spray.

Hårforlengelsen din med kniplinger trenger god pleie for å holde seg slank og frisk i lengre tid. Bruk våre anbefalte hårpleieprodukter for hårforlengelse for å sikre best mulig pleie og kvalitet på håret ditt. Vi kan ikke garantere kvaliteten på hårforlengelsen når vi bruker andre produkter som kan inneholde ingredienser som ikke er kompatible med hårforlengelser.

 

Med Fairwithhair Lace Closure får du et naturlig og vakkert resultat, med høyeste kvalitet. Kjøp blonder ned i dag!