20% RABATT

Använd fransar Rabattkod i kassan

GÄLLER FÖR FRANSAR OCH FRANSTILLBEHÖR

* Fransarna går att återanvända många gånger!

Luxury bølgede tape hårforlengelser

Luxury bølgede tape hårforlengelser 9 5 5 1

Luksus bølget tape hårforlængelser


Båndhår af høj kvalitet med finere hår, let indsat og genanvendeligt mange gange!

Med Fairwithhair Luxury Tape Hair opfylder du drømmen om et fuldt, glamorøst og luksuriøst hår af højeste kvalitet. Luksusbåndhårforlængelser er håret for dem, der stiller høje krav til kvalitet og varighed. Vores hårforlængelser består af 100% ægte hår og kun tynde og fine hår af højeste kvalitet.

Med vores luksusbåndhår får du ekstra fulde resultater med maksimal volumen. Få din drømmefrisyr uden at gå på kompromis med kvaliteten. Bestil dit luksuriøst bølget båndhår i dag, oplev følelsen og forskellen med gode hårforlængelser også dig!

As low as 565,66 NKr
I LAGER, SNABB LEVERANS!
SKU
19

Luksuriøse bølget apeutstyr av høy kvalitet!

Luksuriøs tapehårforlengelse gir deg et langt og fyldig hår, enkelt, raskt og på en skånsom måte. Båndhårforlengelser passer for alle, men mest for deg med tynt hår. Tape-on-håret kan gjenbrukes mange ganger fordi hårforlengelsene er laget av 100% ekte hår, av høyeste kvalitet og med bare tynne og fine hår. Luksushåret vårt kan også farges, klippes, styles og formes til enhver frisyre du ønsker.

Fordelene med luksuriøse bølget apeutvidelser:

Struktur: Bølget hår som kan styles

Mengde: 20 gram, fordelt på ti stykker

Kvalitet: 100% Ekte hår, Remy hår som kan farges

Varighet: Kan gjenbrukes mange ganger

Hårforlengelsesmetode: Tape Hair Extensions, Tape On Extensions

Tips: Du trenger omtrent 1-2 pakker for en hårfortykning og 3-6 pakker for en hel hårforlengelse

Dobbelt tegnet: Håret har ekstra helt ender

Mange tror at Fairwithhair Luxury Brazilian hair extensions er de beste og mest eksklusive hårforlengelsene som er tilgjengelige, og det er derfor det er veldig populære hårforlengelser blant de som stiller høye krav der kvalitet er viktig. Kvaliteten er så høy at håret kan blekes, farges, flates og styles etter ønske. Holdbarheten kan være opptil 1-2 år hvis godt ivaretatt. Derfor koster luksushårforlengelsene våre mer enn vanlig hår, men det lønner seg på sikt ettersom kvaliteten er overlegen, kan du gjenbruke håret mange ganger.

Obs: Vask hendene før du begynner å koble utvidelsen. Fest teipen i håret som vanlig, og avslutt med å klemme båndområdet lett med en tang for å oppnå lengre varighet. Unngå fete og fete produkter på tape og hodebunn.

Hårpleie for luksuriøst bølgete båndforlengelse: Bruk bare anbefalte hårpleieprodukter på håret ditt for å sikre best mulig pleie og kvalitet på håret ditt. Vi kan ikke garantere kvaliteten på hårforlengelser når du bruker andre produkter som kan inneholde ingredienser som ikke er kompatible med hårforlengelse.


 
Få drømmehårene dine uten å gå på akkord med kvaliteten. Bestill luksuriøse bølgete hårforlengelser i dag, opplev følelsen og forskjellen med gode hårforlengelser du også!

Mer information
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Luxury Hår 6-24 månader
Garanti Kvalitetsgaranti köp rek. hårvård
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!