Rask levering God kvalitet

Premium 360 Lace Parykk

p> En 360-kantparyk er utrolig fleksibel parykk. For eksempel kan du få håret kammet bakover, midtbenene, skrå luker etc. uten å se noen perucant. Men kanskje det mest imponerende er at du også kan ha håret i kvast / hestehale! (noe som er veldig vanskelig å ikke si umulig med tradisjonelle parykker).
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

1 Artikel

per sida
  1. Rating:
    100%
    Premium Rak 360 Lace Peruk äkta hår
    As low as 9 490,00 NKr
    Quickview
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

1 Artikel

per sida

En 360-kantparyk betyr at alle ytre deler av blonderparykken (det som er normalt sett på pannen, templene, rundt ørene og tilbake til nakken) er håndknyttet på et tynt blondermaske. Denne delen av blonderparykken gjør det vanskelig å se eller føle parykken og det gir en luftig og behagelig følelse fordi den puster godt gjennom det fine nettverket.

I nakken har 360 Lace parykk justerbare spenner som sys på blonder nett, slik at du kan justere størrelsen på parykken selv.

Blonderparykken er utrolig fleksibel og kan brukes med den frisyren du vil ha for øyeblikket. For eksempel kan du få håret kammet bakover, midtbenene, skrå luker etc. uten å se noen perucant. Men kanskje det mest imponerende er at du også kan ha håret i kvast / hestehale! (noe som er veldig vanskelig å ikke si umulig med tradisjonelle parykker).