Premium Gold Blonde lace parykk ekte hår

Gold Blonde Ekte front lace parykk av høy kvalitet - Rett parykk med 100% ekte flokerfritt menneskehår

En ekte håndknyttet spesialdesignet lace parykk for deg som vil ha en naturlig parykk. Parykken er laget av 100% ekte Remy løs hår. En lace parykk med ekte hår kan styles akkurat som vanlig hår, fordi lace betyr at det er håndlaget knute for knute, slik at det ser ut som om håret vokser ut av din egen hodebunn.

Ordinarie pris 8 971,28 NKr Specialpris 8 017,49 NKr
Tillgängligt: I lager
SKU
Kim-Silver-Blond

Gold Blonde Ekte håndlaget lace parykk - Rett parykk med 100% ekte flokerfritt menneskehår

En premium parykk med ekte menneskehår gir et naturlig utseende, det kan styles akkurat som vanlig hår, håret faller like naturlig som om det var ditt eget hår. Parykken er laget av garantert 100% menneskelig hår, hår av høy kvalitet. Flokerfritt menneskehår. Resultatet er - et vakkert, fullt og naturlig hår i frisyren du ønsker!

 

Stil: Rett parykk, rett menneskehår

Kvalitet: Premium hår, kan farges

Størrelse: En størrelse medium, passer alle

Frisyre: Nettet du former etter din egen hårfeste ved å klippe og forme det. Du kan også klippe nøyaktig frisyren du ønsker hos frisøren din eller beholde parykkens naturlige frisyre.

Styling: Parykken kan styles med varmeverktøy.

Lace parykk betyr at de ytre delene av lace parykken (dvs. det som normalt sees på pannen, templene, rundt ørene osv.) Er håndknyttet på et tynt kniplingnett. Denne delen av lace parykken gjør selve parykken knapt synlig eller filt, og den gir en luftig og behagelig følelse når den puster godt gjennom det fine nettet. Baksiden av parykken er maskinsydd, i en luftig og hul utforming. I nakken har Front Lace parykk justerbare spenner som er sydd på.

Få ditt drømmehår uten å gå på akkord med kvaliteten. Bestill din rette blondeparykk online, vi har rask levering på parykker!

Mer information
Color 60
Struktur Rett hår
Kvalité Premium
Private Product Nej
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!