Pink Lace Wig Heat Resistent

Rosa lace parykk av høy kvalitet - rett syntetisk fiberhår

En Straight Lace parykk passer for deg som vil ha en rimelig naturlig parykk. Parykken er laget av et syntetisk varmebestandig materiale som både ser ut og føles litt som ekte hår.

Siden det er en lace parykk som er håndknyttet rundt hårfestet, gir parykken et inntrykk hvor det ser ut som hårene vokser fra ditt eget hode.

943,40 NKr
Tillgängligt: I lager
SKU
slace-peruk-21
HANDLA NU & BETALA SENARE

Rosa lace parykk av høy kvalitet - Rett syntetisk fiberhår

Straight Lace parykk er laget av et syntetisk varmebestandig materiale som ligner på ekte hår. Passer for deg som vil ha en naturlig parykk. Lace betyr at parykken har et hudlignende lace materiale rundt hårfestet der den er håndlaget knute for knute. Dette gir et naturlig inntrykk der det ser ut som hårene vokser fra din egen bunn.

Stil: Rosa lace parykk, rett hårforlengelse

Lengde: 18 tommer = 45 cm

Størrelse: En størrelse medium, passer alle

Frisyre: Nettet du former etter din egen hårfeste ved å klippe og forme det. Du kan også klippe nøyaktig frisyren du ønsker hos frisøren din eller beholde parykkens naturlige frisyre.

Kvalitet: Varmebestandig syntetisk fiber varmeresistent opp til 190 C. Rimelig syntetisk løst hår.

Lace parykk betyr at de ytre delene av lace parykken (dvs. det som normalt sees på pannen, templene, rundt ørene osv.) Er håndknyttet på et tynt kniplingnett. Denne delen av lace parykken gjør selve parykken knapt synlig eller filt, og den gir en luftig og behagelig følelse når den puster godt gjennom det fine nettet. Baksiden av parykken er maskinsydd, i en luftig og hul utforming. I nakken har Front Lace parykk justerbare spenner som er sydd på.

Bestill din rette lace parykk online, vi har rask levering på lace parykker.

Mer information
Farge Rosa
Length 70cm
Private Product Nej
Lace size 5
Lace color Hd