Saga - Syntetisk parykk

Saga - Syntetisk parykk 1 5 5 1

Her har du en naturlig og vakker parykk som enkelt kan styles med fingrene for en rampete eller mer sofistikert look. Syntetisk parykk passer for de som ønsker en rimelig parykk med naturlig utseende. Den ferdige frisyren skaper en effekt av ekte hår og letter stylingen. Parykken er laget av et syntetisk varmebestandig materiale som tåler varme opp til 120 grader.

As low as 660,10 NKr
I LAGER, SNABB LEVERANS!
SKU
Saga

Høykvalitets parykk - Varmebestandig syntetisk parykk!

Syntetisk parykk passer for de som ønsker en rimelig parykk med naturlig utseende. Parykken er laget av et syntetisk varmebestandig materiale som tåler varme opp til 120 grader. Parykken ser ekte ut og er veldig enkel å vedlikeholde. Den ferdige frisyren skaper en effekt av ekte hår og letter stylingen.


Parykk: Syntetisk parykk
Størrelse: medium/one size, passer de fleste
Kvalitet: God kvalitet, varmebestandig syntetisk fiber (120 C)


Fordeler med Saga syntetisk parykk:
En syntetisk parykk er et rimelig alternativ for deg som liker å endre utseende og samtidig få en parykk som ser naturlig ut. Håret på parykken er allerede pre-stylet og veldig lett å vedlikeholde, som tåler varme opp til 120 grader.

 

Pleieråd:
For at din syntetiske parykk skal beholde glansen og unngå skader, er det viktig at du tar vare på den ordentlig. Gre eller børst håret forsiktig. Gremming er ikke egnet for krøllete hår, og hvis håret blir for flokete er det best å prøve å løse det ut med fingrene først.

Når du vasker din syntetiske parykk, anbefaler vi at du bruker produkter som passer for syntetisk hår. I vår nettbutikk kan du finne produkter som vi synes passer godt til parykkene våre. Gni eller vri aldri parykken og la den helst lufttørke.


Bestill din Syntetiske Saga parykk i dag, vi garanterer rask levering på alle syntetiske parykker!

Mer information
Length 50cm
Leverans Frakt 1-2 dagar
Kvalité & Hållbarhet Syntetisk 0-6 månader
Garanti 14 dagars ångerrätt
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!