Svart bølget blonderparykk Varmebestandig

Svart bølget lace parykk av høy kvalitet - Bølget syntetisk fiberhår

En bølget lace parykk passer for deg som vil ha en rimelig naturlig parykk. Parykken er laget av et syntetisk varmebestandig materiale som både ser ut og føles litt som ekte hår.

Siden det er en blondeparykk som er håndknyttet rundt hårfestet, gir parykken et inntrykk hvor det ser ut som hårene vokser fra ditt eget hode.

943,40 NKr
Tillgängligt: I lager
SKU
slace-peruk-26

Svart bølget parykk av høy kvalitet - Bølget syntetisk fiberhår

Wavy Lace parykk er laget av et syntetisk varmebestandig materiale som ligner på ekte hår. Passer for deg som vil ha en naturlig parykk. Lace betyr at parykken har et hudlignende lace materiale rundt hårfestet der den er håndlaget knute for knute. Dette gir et naturlig inntrykk der det ser ut som hårene vokser fra din egen bunn.

Stil: Svart bølget parykk, bølget hårforlengelse

Lengde: 18 tommer = 45 cm

Størrelse: En størrelse medium, passer alle

Frisyre: Nettet du former etter din egen hårfeste ved å klippe og forme det. Du kan også klippe nøyaktig frisyren du ønsker hos frisøren din eller beholde parykkens naturlige frisyre.

Kvalitet: Varmebestandig syntetisk fiber varmeresistent opp til 190 C. Rimelig syntetisk løst hår.

Lace parykk betyr at de ytre delene av lace parykken (dvs. det som normalt sees på pannen, templene, rundt ørene osv.) Er håndknyttet på et tynt kniplingnett. Denne delen av lace parykken gjør selve parykken knapt synlig eller filt, og den gir en luftig og behagelig følelse når den puster godt gjennom det fine nettet. Baksiden av parykken er maskinsydd, i en luftig og hul utforming. I nakken har Front Lace parykk justerbare spenner som er sydd på.

Bestill din bølgete lace parykk på nettet, vi har rask levering på lace parykker.

Mer information
Color 1TDingray
Length 70cm
Struktur Bølgete hår
Kvalité Syntetisk löshår
Private Product Nej
Lace size 5
Lace color Hd