Hårtrenser

Ekte Human Weft Hair Extensions fra Fairwithhair

En av de mest populære hårforlengelsesmetodene for å forlenge håret med hårsøm og veving, hårvevet kan festes ved å flette håret ditt og sy hårtränsen, det kan også festes med lim, klips eller mikroringer.

Vi selger hårveft i høy kvalitet med ekte hår. Ekte veft blandes naturlig i ditt eget hår og kan klippes, styles og farges akkurat som ditt naturlige hår. Ta godt vare på hårvevingen, og du kan bruke den igjen og igjen. Vi tilbyr et bredt produktsortiment og selger brasiliansk hårvevet, indisk hårveving, inslag av asiatiske og kaukasiske hårvev.

Finn håret som passer deg, vi har rett, bølget og krøllete veft hår, i forskjellige lengder og farger, slik at du kan finne håret som passer ditt hår best. Ulike muligheter er mange, få din drømmefrisyre med hår av høy kvalitet! Bestill håret ditt i dag, vi har raske leveranser på håret

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

8 artiklar

per sida
 1. Luxury Rett Weft
  Rating:
  100%
  As low as 1 599,00 NKr As low as 1 226,70 NKr
  Quickview
 2. Luxury bølget Weft
  Rating:
  100%
  As low as 1 599,00 NKr As low as 1 132,28 NKr
  Quickview
 3. Luxury krøllete Weft
  Rating:
  100%
  As low as 1 599,00 NKr
  Quickview
 4. Luxury Rett Double Drawn Weft
  Rating:
  0%
  As low as 2 499,00 NKr
  Quickview
 5. Luxury bølget Double Drawn weft
  Rating:
  100%
  As low as 2 499,00 NKr
  Quickview
 6. Luxury krøllete Weft
  Rating:
  0%
  As low as 1 599,00 NKr As low as 1 226,70 NKr
  Quickview
 7. Basic Human Hair Rak Hårträns
  Rating:
  0%
  As low as 999,00 NKr
  Quickview
 8. Basic Human Hair Vågig Hårträns
  Rating:
  0%
  As low as 999,00 NKr
  Quickview

Blogs

Ekte Human Weft Hair Extensions fra Fairwithhair

Med Fairwithhairs ekte vefthårforlengelse får du en hårforlengelse, en hårveft, som enkelt kan tilpasses alle dine ønsker. Fairwithhairs hårforlengelser består av 100% ekte høykvalitets menneskehår. En hårveft betyr at håret er festet til en lang stripe. Den lar deg klippe og tilpasse hårforlengelsen din som du ønsker. For eksempel kan du lime eller sy hårveftet, lim hårveftet i ditt eget hår, eller lage et eget klippsett for hårforlengelse.

Råd for pleie av hårforlengelser

Du tar vare på hårforlengelsen din akkurat som du gjør med andre hårvefter eller extensions. Hårforlengelsen din trenger god pleie for å holde seg mager og frisk i en lengre periode. Vi anbefaler at du vasker håret en eller to ganger i uken. Bruk våre anbefalte hårpleieprodukter til hårforlengelser, og et fuktighetsgivende serum og arganolje som holder håret mykt. Det er viktig at du alltid bruker et varmeskjold når du flater, krøller eller tørker håret. Høy varme bærer på håret. Bruk også en tilpasset børste for hårforlengelser for å unngå unødvendige floker og slitasje på hårforlengelsene dine.