Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Språk

Valuta

Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

2 3 4
per sida
Sätt fallande sortering
  1. Luxury Clip-in Ponytail
    As low as 2 548,79 Nkr
  2. Luxury Rett Double Drawn Weft
    As low as 3 020,96 Nkr
  3. Luxury Tape Extensions
    As low as 660,10 Nkr
Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

2 3 4
per sida
Sätt fallande sortering

Ekte løshår online fra fair with hair


Når du kjøper løshår, er det viktig at du velger en leverandør som setter deg som kunde i utgangspunktet. Det viktigste for oss er å tilby kundene et produkt som gir fullt, friskt og rimelig hår som holder seg lett i lang tid. Hos oss hos Fairwithhair finner du både høy kvalitetshår og billig hår på nettet. Med våre forskjellige hårforlengelsesmetoder kan du lage en full og glamorøs hårforlengelse på et øyeblikk. En hårforlengelse du ønsker


Alle hårforlengelsesmetodene våre er enkle å forlenge med, hjemme eller i salongen. Enten du vil lage en midlertidig hårforlengelse for kvelden eller bruke et løshår som har sittet i lenge, er vi sikre på at vi har en metode som passer for deg. Våre høye krav til våre løse hårprodukter lar deg flate, krølle og style håret ditt fra Faiirwithhair, akkurat som du ønsker, for å oppnå din drømmefrisyre. Men husk at et løshår, akkurat som ditt eget hår trenger pleie og pleie. Ta derfor vare på det løse håret ditt og hårforlengelsen med gode hårpleieprodukter og varmebeskyttelse, akkurat som det ville være ditt eget. Men uansett hvor mange produkter du bestiller, betaler du alltid bare 0 kr i normal frakt.

Våre løshårmetoder
Nedenfor finner du alle våre løse hårmetoder og informasjon om hvert enkelt produkt, slik at du kan finne metoden som passer for deg.

Hårforlengelse med Keratin Wax, Nail hair Extensions:
Keratin vokshårforlengelse er den mest brukte hårforlengelsesmetoden på det svenske markedet. Keratin voks, Nail hair Extensions er for limte løkker med keratin på. Keratinløkkene er festet til ditt eget hår ved å bruke en tang.

Hårforlengelse med løs hårbånd:
Bånd løs hår gir deg en hårforlengelse på en jevn, enkel og skånsom måte. Det er en metode med små ferdig teipede biter som ser ut som hodebunnen din. Dette båndet er spesialtilpasset for å feste seg til kundens hår og ikke i det hele tatt skadelig.


Hårforlengningsmetode sy i løshår:
Hårforlengelse Å sy løshår er en populær hårforlengelsesmetode ettersom flere og flere oppdager metoden. Med hårforlengelse sy i løst hår lager du en flette, sy deretter løst hår på fletten der du vil plassere det løse håret. Hårforlengelsesmetode sy i løhår er den mest skånsomme metoden hos mange mennesker og passer skandinavisk hår veldig godt.

Veving full vev hårforlengelsesmetode:
Hårforlengelse Full Weave er en populær hårforlengelsesmetode. Ved full veving av hårforlengelse mener du at du fletter bort alt ditt eget hår unntatt fronten der du vil ha bena. Så syr du sømløst hår på flettene der du vil plassere det løshåret. Hårforlengelsesmetoden Full Weave with leave out er en av de reneste metodene.

Veving av hårforlengelse med lukking eller frontal:
Hårforlengelse Vevestenging eller veving med frontal er også en populær hårforlengelsesmetode. Ved full veving av hårforlengelse mener du at du fletter bort alt ditt eget hår. Foran er hele hårforlengelsen lukket enten med lukking eller frontal. Hårdelen (lukking / frontal) er det som skaper en naturlig hårfeste. Rundt hårdelen syr du deretter fast, hodeløst hår der du vil plassere det løshåret.

Hårforlengelser med mikroringer:
Hårforlengelse med Microrringer er en skånsom metode for hår som verken krever voks eller andre kjemikalier. Du klemmer braketten med et tang, uten varme. Beslagene er små og knapt synlige når vi bruker en farge på ringene som matcher din egen hårfarge. Denne metoden kan gjøres på de fleste hårtyper.

Hårforlengelse Utklippsutvidelser:
Hårforlengelse med klips i er løshår, er en hårforlengelse med klips, klips. Hårforlengelsesmetoden passer for deg som ønsker en midlertidig hårforlengelse, hvis du vil gjøre noe fint for en kveld eller bare ha det ved en spesiell anledning. Hårforlengelsen er enkel å feste og fjerne.

Hårerstatning med toppdel:
Et toppstykke i ekte hår gir maksimalt volum på bare sekunder. Den festes enkelt ved hjelp av noen få klemmer på innsiden. Den tynne og smidige designen til hårseksjonen gir et naturlig resultat som kan styles og formes til akkurat din frisyre.

Hårforlengelse med latexlim:
Positivt med latexlimhårforlengelse: Latexlim er et løshår lim som brukes til å lime hår curlers i ditt eget hår. Konsollene som er limt blir veldig flate og knapt synlige