20% RABATT

Använd kis Rabattkod i kassan

RABATTEN GÄLLER KIS HÅRVÅRD & STYLING!

* Vi har garanti på Luxury hår vid köp av Kis!

Clip-in Ponytail

Vi introduserer nå Fairwithhair Ponytail av ekte hår, som raskt og enkelt gir deg en lang, full Ponytail på bare noen få sekunder.

Med Fairwithhair's Clip-in Ponytail får du enkelt den lange, fulle Ponytail du drømte om. Varier frisyrene dine og stilen din slik du vil. Du kan style, forme og farge håret uten problemer. En Ponytail festes lett til håret ved hjelp av en innebygd kam og gir deg dermed et sikkert og stabilt feste.

Velg mellom forskjellige kvaliteter, lengder og farger for å finne den hestehalen som passer deg best! Ikke nøl med å kjøpe Clip-in Ponytail av ekte hår i dag og opplev forskjellen på langt, fullt hår i dag!

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

3 artiklar

per sida
 1. Luxury rett Clip-in Ponytail ekte hår
  As low as 1 887,75 NKr
  Quickview
 2. Luxury bølgete Clip-in Ponytail ekte hår
  As low as 1 887,75 NKr
  Quickview
 3. Luxury Krøllete Clip-in Ponytail ekte hår
  Rating:
  0%
  Quickview
  Slut i lager

Syntetisk Parykk

En syntetisk parykk er et billigere alternativ til en parykk med ekte hår. En billig syntetisk parykk er et passende alternativ for de som liker å kunne variere utseendet ditt og ønsker en god og r

Clip-on Sett Hair Extension Method

Hårforlengelse med Clips-on sett Hårforlengelse med Clips-on sett hår er en hårforlengelse som er festet med clips / clips. Et utklippssett settes på plass på få minutter og er like enkelt å