Luxury Rett Double Drawn Weft

Luxury Rett Double Drawn Weft 12 5 5 1

Luxury rett double drawn brasiliansk inslagshår

Rett dobbelt trukket brasiliansk wefthår av høyeste kvalitet, enkelt satt inn og gjenbrukbart mange ganger!

Med Fairwithhair Luxury Brazilian Weft hårforlengelser, oppfyller du drømmen om et fullt, glamorøst og luksuriøst hår av høyeste kvalitet. Luksus tweft hårforlengelser er håret for deg som stiller høye krav til kvalitet og varighet. Våre hårforlengelser består av 100% ekte hår og bare tynne og fine hår av høyeste kvalitet.

Med vårt Luxury Weft-hår får du ekstra fulle resultater med maksimalt volum. Få din drømmefrisyre uten å gå på akkord med kvaliteten. Bestill luksuriøst inslagshår i dag, opplev følelsen og forskjellen med gode hårforlengelser du også!

As low as 2 643,23 NKr
I LAGER, SNABB LEVERANS!
SKU
32-RDD

Luxury Rett Double Drawn Weft, Brazilian Hair Extensions

Luksus Straight dobbelt trukket inslagshår, brasilianske hårforlengelser av høyeste kvalitet!

Luksuriøs inslagshårforlengelse gir deg et langt og fyldig hår, enkelt, raskt og på en skånsom måte. Inslag hårforlengelser passer for alle, fordi det kan festes på mange forskjellige måter. Våre inslagshår kan gjenbrukes mange ganger fordi hårforlengelsene er laget av 100% ekte hår, av høyeste kvalitet og fine hår. Fairwithhair Luxury-hår kan også farges, klippes, styles og formes til enhver frisyre du ønsker.

 

Fordelene med luksuriøse rett, doble trekkehårforlengelser:

Struktur: Rett hår som kan krølles og rettes ut

Mengde: 100 gram per veft

Kvalitet: 100% Ekte hår, Remy hår som kan farges og farges

Varighet: Kan gjenbrukes mange ganger

Dobbelt tegnet: Håret har ekstra helt ender

Hårforlengningsmetoder: Veving, syforet, Liming med lim, Mikroringer, Clip-on sett

Tips: Du trenger omtrent 1-2 pakker for en hel hårforlengelse og 3-4 pakker for en veldig full hårforlengelse

 

Mange tror at Fairwithhair Luxury Brazilian hair extensions er de beste og mest eksklusive hårforlengelsene som er tilgjengelige, og det er derfor det er veldig populære hårforlengelser blant de som stiller høye krav der kvalitet er viktig. Kvaliteten er så høy at håret kan blekes, farges, flates og styles etter ønske. Holdbarheten kan være opptil 1-2 år hvis godt ivaretatt. Derfor koster luksushårforlengelsene våre mer enn vanlig hår, men det lønner seg på sikt ettersom kvaliteten er overlegen, kan du gjenbruke håret mange ganger.

 

Forskjellen mellom singeltegnet og dobbelt tegnet hår:

Luksus Double Drawn hair extensions er de fulle hårforlengelsene som er tilgjengelige. Forskjellen mellom singeltegnet og dobbelttegnet kan sees med det blotte øye. Doubledrawn hårforlengelser kan være sammenfiltrede på grunn av dens fylde i endene

Enkelt trukket hår er tynnere og dobbelt tegnet mye fyldigere. I et enkelt trukket veft hår inneholder hårforlengelsene forskjellige hårlengder og dobbelt trukket løst hår kuttes både ved roten og i endene, noe som betyr at alle hårene i prinsippet er like lange. Våre luksuriøse, brasilianske dobbelttrukne løse hår kommer vanligvis fra en giver og har dermed den høyeste kvaliteten.

Dobbelt trukket hår

Hårpleie for luksuriøst hårvevet hår: Bruk bare anbefalte hårpleieprodukter på håret ditt for å sikre best mulig pleie og kvalitet på håret. Vi kan ikke garantere kvaliteten på hårforlengelser når du bruker andre produkter som kan inneholde ingredienser som ikke er kompatible med hårforlengelse.

 

Få drømmehårene dine uten å gå på akkord med kvaliteten. Bestill luksuriøse inslagshårforlengelser i dag, opplev følelsen og forskjellen med gode hårforlengelser du også!

Mer information
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Luxury Hår 6-24 månader
Garanti Kvalitetsgaranti köp rek. hårvård
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!