Syntetiska peruker

En syntetisk parykk er et billigere alternativ til en parykk med ekte hår. En billig syntetisk parykk er et passende alternativ for de som liker å kunne variere utseendet ditt og ønsker en god og rimelig parykk til en lavere pris. Parykk er egnet for de fleste som ønsker en rimelig og naturtro parykk, den passer for de som ønsker å prøve ut en blonder parykk for første gang eller prøve en ny hårfarge og frisyre.

 

Våre syntetiske parykker ligner ekte løshår, men er ofte litt blankere. Fairwithhairs syntetiske parykker er laget av syntetiske løshår av god kvalitet. Det finnes forskjellige typer syntetiske fibre der kanonkalver er en av de vanligste. Syntetisk hår er tilgjengelig i mange forskjellige farger og nyanser, men kan dessverre ikke farges, da de kunstlagde hårene ikke tar på seg fargen.

 

Hvor mye koster en syntetisk parykk? - En syntetisk parykk koster ca 300kr -1500kr.

 

Kan du sove med en syntetisk parykk? - Vi anbefaler ikke å sove med en syntetisk parykk, da det vil føre til mye slitasje.

 

Kan du farge en syntetisk parykk? - Syntetiske parykker kan ikke farges, bare parykker av ekte hår kan farges.

 

Er det mulig å tiltrekke seg en syntetisk parykk? - Det er mulig å tiltrekke seg en syntetisk parykk med en maksimal varme på 120 grader, hvis parykken er varmebestandig.

 

Er det mulig å vaske syntetiske løshår? - Akkurat som du vasker ditt eget hår, må parykken også vaskes og tas vare på. Hvordan parykken må vaskes avhenger av hvor ofte du bruker den, hvor mye du styler og hvor mye du svetter.

 

Er det mulig å farge syntetisk hår? - Løshår med syntetiske fibre kan dessverre ikke farges, da fargen ikke holder seg til håret.

 

Hvor lenge varer en parykk? - En standard syntetisk fiber parykk varer ved normal bruk og med riktig skjøtsel ca fire - seks måneder, noen ganger lenger. Forventet levetid påvirkes blant annet av hvor mye du tar vare på det, utsetter parykken for varme og hvor mye du svetter.

 

Bestill din syntetiske parykk online, vi har rask levering på parykker!