Parykk Margareta

Stilig parykk laget av høykvalitets syntetisk, som ser utrolig ekte ut, og det er også lett å vedlikeholde. Her har du en naturlig og vakker parykk som lett kan bli stylet med fingrene til en rampete eller mer sofistikert utseende. Parykken er laget med et klassisk parykk kopp med blonder på kronen, og åpen tränsdel rygg og sider. Den åpne skogen delen gir god ventilasjon, noe som gir fasthet og komfort hele dagen
329,58 NKr
Tillgängligt: Slut i lager
SKU
speruk-aw190
HANDLA NU & BETALA SENARE

Stilig parykk laget av høykvalitets syntetisk, som ser utrolig ekte ut, og det er også lett å vedlikeholde.

Hårtype: Syntetisk
Størrelse medium, passer de fleste
Kvalitet: Kan brukes til hverdags, ser ekte

Her har du en naturlig og vakker parykk som lett kan bli stylet med fingrene til en rampete eller mer sofistikert utseende. Parykken er laget med et klassisk parykk kopp med blonder på kronen, og åpen tränsdel rygg og sider. Den åpne skogen delen gir god ventilasjon, noe som gir fasthet og komfort hele dagen. Håret er ofte ertet i bakken for å skjule strukturen, som også gir innebygd volum. Parykk er prêt-à-porter føles og ser ut som ekte hår.

* Parykken er godt laget og laget av høykvalitets syntetisk, derfor kan den også brukes av de som trenger en naturlig hår erstatning for hverdags eller fest.
* Vi anbefaler å spraye anlegget brukes daglig.
* Bruk en glestandad kam som bidrar til å sortere ut håret og fjerne frizz.

 

Mer information
Farge 1TDingray
Length 70cm
Private Product Nej
Lace size 5
Lace color Hd
Skriv din egen recension
Du recenserar: Parykk Margareta
Your Rating